Om bloggen

Jag heter Anders Löf, är 26 år och jobbar på en PR-byrå. Innan jag började jobba med PR utbildade jag mig till journalist och var verksam inom området ett par år. När man arbetar som journalist lär man sig en massa saker, men den största aha-upplevelsen för mig var hur enkelt det var att kontakta människor och institutioner som jag tidigare sett som ouppnåeliga.

Man kan till exempel ringa till Hovet och be att få tala med kungen. Missförstå mig rätt. Chansen att du kommer få prata med kungen är näst intill obefintlig. Men det finns ett telefonnummer och en person på andra sidan som på ett eller annat sätt måste behandla frågorna du ställer. Tricket är bara att ställa rätt frågor.

I den här bloggen, som är ett bidrag Blogg100, kommer jag dagligen att publicera mejlkontakt jag har med diverse instanser i samhället. Alltifrån chefredaktörer, politiker och forskare till hundägare och hästägare. Den enda gemensamma nämnaren är att de har väckt min nyfikenhet och jag har en fråga som kräver ett svar.

Med vänliga hälsningar,
Anders

P.S Om man är intresserad finns det en del brev jag skrivit publicerade på min andra blogg insprängt bland resten av allt nonsens.

D.S

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s